WELKOM BIJ VOOR-UIT-ZICHT


Voor-Uit-Zicht staat voor dynamiek, beweging, uitzicht op ontwikkeling en doelgericht vooruitkijken en richt zich op de zwem-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche. Voor-Uit-Zicht ondersteunt organisaties, teams en medewerkers bij hun ontwikkeling, door middel van organisatieadvies, opleiding en begeleiding.


CONTACT


M: 06-51 69 53 17

E: info@voor-uit-zicht.nl

IBAN: NL32 INGB 0001 0124 15

BTW: NL179943881B01

KvK: 62758322

 Kom meer te weten over ...  

 Neem contact op ...  

TOP

Ontwikkel Items

Welkom

Over Voor-Uit-Zicht

Interim Management

Opleiding en training

Behandelingen

   MARCEL VAN VENDELOO

   Oprichter/eigenaar Voor-Uit-Zicht


 

Ontwikkel Items Welkom Over Voor-Uit-Zicht

INTERIM MANAGEMENT

OPLEIDING & TRAINING

BEHANDELINGEN

Kunt u wel wat extra mankracht gebruiken? Iemand die vooruitgang brengt? Of zoekt u juist een coach of begeleider? Voor-Uit-Zicht begeleidt u rondom projecten & evenementen en coacht teams, bestuurders, managers en individuele medewerkers.

Projecten & evenementen
Succesvolle projecten en evenementen stimuleren de ontwikkeling van uw organisatie. Voor-Uit-Zicht ontzorgt u op het gebied van evenementenorganisatie en kan sprekers en/of een dagvoorzitter verzorgen. Ook op tactisch of strategisch projectniveau kunt u rekenen op de begeleiding van Voor-Uit-Zicht. We hebben daarbij oog voor werk- en teamprocessen en dieptekennis van de zwembad-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche door onze ruime ervaring.

Expertise op specifieke thema’s
Voor-Uit-Zicht heeft expertise op het vlak van:
- Toezicht op toezichthouden (voor zwembaden)
- Het ontwikkelen van een toezichtplan
- Kwaliteitsborging van zwemlessen

Coaching voor individuen
‘Coaching on the job’ is het praktijkgericht begeleiden van een medewerker. Door de praktijkgerichte focus, is de toepasbaarheid in het dagelijks werk vaak groter. Voor-Uit-Zicht kijkt bij praktijk-coaching naar de persoonlijke ontwikkeling en naar de inhoudelijke rol van de medewerker. Ook het inwerken van nieuwe medewerkers behoort tot de mogelijkheden.

Coaching voor teams
Functioneert het team optimaal? Komt iedereen tot zijn recht? Worden er voldoende resultaten geboekt? In een team spelen vaak een aantal psychologische processen. Voor-Uit-Zicht brengt deze processen in kaart en stimuleert teamleden om de samenwerking te verbeteren.

Interesse? Neem contact op.

     BEGELEIDING  

Begeleiding